Mortom Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 Witam tu wszystkich zgromadzonych. Na wstępie chciał bym zaznaczyć że prace które tu widzicie wykombinowałem kredkami,mazakami,GEL-długopisem i trochi obrobione w photoshopie.Nie som to żadnie genialne prace takie jak TIGER1313(którego podziwiam za to co on robi),ale mam nadzieje też że najgorsze to nie jest. Na początek SMUTNY ELF (tło w produkcji),wykonane plakatówkami mazakami i GEL długopisem!
Mortom Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 Następnie RÓŻOWA PIĘKNOŚĆ, sam ołówek plus Photoshop i mycha
Mortom Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 I kolejny z seri to OSIOŁ(ek), kretki
Mortom Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 Na samym końcu BIG SZCZENA SZKIELETOR, ołówek, GEL długopis i kredki Mam nadzieje że do najgorszych to nienależy i nie pojedziedzie po mnie jak furmon po asfacie! ale słowa jakielkowiek krytyki som widzane i przewidziane więc LET\'S GO!
Mortom Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 Ej no... piszcie co. Cokolwiek ale piszcie No pozdrowionka :)
Cpt.Obvious Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269 Osiołek fajny, reszta pokrywa sie z tym co widziałem Twojego wczesniej, a tam już sie wypowiadałem.
Herman Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Spoko pracki :) - Ta Pani to jakiś chyba transformers bo coś ma w gatkach :) prznajmniej tak wygląda jakby miała jedno jajko jednak :) - Fajny osioł - heh ale zmniejszyłbym mu oczka, wydłużył nieco uszka i sciągnął te garnki z kopyt :) POzdrawiam
Herman Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 A ten kościak to rozumiem, że na jakichs zajeciach się nudziłeś i na okładce zeszytu nabazgrałeś :)
Mortom Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 Dude ty chyba masz 6 zmysł bo właśnie tak było! Pozdrowionka Ciau,sija,aloch,alivedrci,by.poprostu czółko
Rekomendowane odpowiedzi