Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Nie wiem czy dobre forum wybralem :/

Na samym wstepie chcialbym zaznaczyc, ze nigdy sie 3D nie zajmowalem, zawsze 2D przez co mam pewien problem i boje sie, ze moja prosba moze okazac sie zbyt zuchwala. :/ Chodzi o pomoc przy projekcie "artystycznym" :D:D:D a dokladniech cialbym wykonac taka o to maske:

http://gadzetomania.pl/2009/11/04/maska-big-head-mode-w-wersji-zrob-to-sam/

i tu pojawia sie pare problemow :

A) nie mam programu :D

B) nie potrafie go obslugiwac

Dla tego mam pytanie czy bylby ktos chetny mi z tym pomuc, oczywiscie jezeli to jest jakies skomplikowate to mowi sie trudno, lecz po prostu na takie nie wyglada wiec pytam czy jest moze ktos chetny na non profitowa pomoc.

Dodam tylko, ze potrzebuje tego do wykonania kubistycznej wanki wstanki.

Pozdrawiam

Kacper

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a umialbys sobie pomalowac taki obiekt w photoshopie cs4 extended?

Jesli tak to sciagnij sobie model jakis z turbosquid'a w formacie OBJ i maluj w ps.

A jak nie to prosty model moge Ci zrobic, ale bez tekstur, bo to juz za bardzo indywidualna sprawa. ;]

Napisano
  • Autor

O to jest, rozwiazanie ze sciagnieciem takowego prostego moedelu, co do malowania jescze nigdy nie malowalem w PScs4 mysle, ze wiekszego problemu by nie bylo chociaz kto wie. Tylko pozostaje pytanie czy da sie tam wrzucac zdjecia bo raczej na tym mi zalezy :)

Napisano
  • Autor

Mam jeszcze pytanie jak zamienic te twarze z turbosquid na taka kanciasta jak w moim linku?

Napisano
  • Autor

da sie to w ps ustawic czy w tym programie co am mi dzielic na trojkaty? :D Wiedzie gdzie mozna znalezc jeszcze jakies modele glow za free w formacie obj?

Napisano
  • Autor

Gdybym juz to pozamienial na obrazek wg wlasnej wizji to pomoglby mi ktorys z Was w zamianie tego na low poly?

Napisano
  • Autor

Sorry, ze tak wypytuje, ale czy moglby mi ktos podac program w ktorym w miare latwo to zrobic na czyms a'la wektory?

Pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności