dizek Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 nic nie wiem na ten temat ale czy można zrobić własnego ? bo np. nie mam pojęcia jak on jest zrobiony mozna tak połączyć obiekty zeby były tak elastyczne ?\ @edit można do tego bipeda co się robi w maxie dodać cos zmienić ręke ? czy też głowe ? nie chodzi mi o te standardowe ustawienia placy itp ;D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 można . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2009 to już coś znasz może jakis tutorial do tego ? ; )) byłbym wdzięczny za link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 nie mam tutoriala. W lewym górnym rogu masz ikonkę 'select and link' tworzysz np. drugą głową klikasz w tą ikonkę i klikasz w ikonkę głowy bipeda, po tym zabiegu będą obracać się razem. Co do robienia własnego bipeda, to właściwie każdy obiekt może posłużyć za niego tylko nie ma sensu tego robić jak już jest w 3d maxie gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi