Napisano 18 Kwiecień 200420 l sluchajcie zalezy mi na czasie wiec krotko i wezlowato co jest z tymi rekoma nie tak i czy glowa jest za duza ?????...oprocz tego zamieszczam kilka wersji loga do grupy organizujacej rozne imprezy, nazwa grupy zwiazana z koczowniczym trybem zycia...wskazowki mile widziane dzx
Napisano 19 Kwiecień 200420 l jesli chodzi o logo to ja bym postawił na to drugie:) A co do gostka u góry to żeczywiście te rence niegrajom siakoś odnosnie do reszty ciała, ale co ja tam wiem, ja sie nieznac cze i czołem DUD
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Autor dzx chlopaki no o to mi chodzilo... myslalem ze ja juz mam jakies przekrety wzrokowe pozdrawiam
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Dwójka bardzo fajna, tylko moze odwroc kolory, bo inaczej jest malo praktyczne np jako logo w druku na zwyklym papierze
Napisano 19 Kwiecień 200420 l głowa dwa razy za duza , poza tym zły układ i naciag mniesni ( rece dlatego wygladaja tu dziwnie ) gorna czesc klaty za waska stan przed lustrem w tej pozycji - pewnie nie masz az takich miesni ale jakis ogolny zarys Ci to da :) zaobserwuj rowniez stopy i na jakiej wysokosci znajduja sie łokcie - dobra rada narysuj to jeszcze raz :) bo ten jest zmaszczony co do loga 2 chyba zeczywiscie najfajniejszy :) pozdrawiam
Napisano 21 Kwiecień 200420 l Autor ... nie mam takich miesni ??? pewnie ze nie he,he jestem pokurczem gdzie wszystkie miesnie zwiotczaly przez kompa no ale kinia chyba stane dla ciebie przed lustrem i trzasne zdjecie specjalnie dla ciebie he,he dzx wszystkim ... a co do loga to zaakceptowano bodajze 3 i 1
Napisano 21 Kwiecień 200420 l nom połamałeś gostka:) barki i mięśnie kończyn górnych są skopane pozdr giorgione
Napisano 21 Kwiecień 200420 l witam.. co do postaci to juz chyba wystarczajaco sie dowiedziales :) a co do loga to wielka szkoda ze te 1 i 3 zaakceptowano.. coz z doswiadczenia wiem ze klient zawsze wybiera nie to co trzeba:) faktycznie 2 bylo najlepsze. ale jesli mialbym byc szczery to polecilbym ci nadal szukac i zrobic jescze lepsze bo napewno potrafisz:)
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Zaakceptowano? Rozumiem, ze to szkice ostatecznego ksztaltu, a nie gotowce.
Napisano 22 Kwiecień 200420 l Autor drug... taaa to szkice wstepne kinia...kotku nie zdazylem zrobic zdjecia wiec wygrzebalem starsze, jak pocieralem tylek na szkockim polu, rok temu( po robocie juz eh)
Napisano 24 Kwiecień 200420 l Autor dobra wystarczy tego gow.. ... wrzucam ostateczny szkic nie ma czasu na wiecej.
Napisano 24 Kwiecień 200420 l dzieki dzieki :D ciekawe te zdjecie hehehe szczegolnie te z czapeczka i rumiencami :) co do szkicu : drugi znacznie lepszy pozdrawiam :)