Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sluchajcie zalezy mi na czasie wiec krotko i wezlowato co jest z tymi rekoma nie tak i czy glowa jest za duza ?????...oprocz tego zamieszczam kilka wersji loga do grupy organizujacej rozne imprezy, nazwa grupy zwiazana z koczowniczym trybem zycia...wskazowki mile widziane

dzx

Untitled-2a.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jesli chodzi o logo to ja bym postawił na to drugie:)

A co do gostka u góry to żeczywiście te rence niegrajom siakoś odnosnie do reszty ciała, ale co ja tam wiem, ja sie nieznac cze i czołem DUD

Napisano

głowa dwa razy za duza , poza tym zły układ i naciag mniesni ( rece dlatego wygladaja tu dziwnie ) gorna czesc klaty za waska stan przed lustrem w tej pozycji - pewnie nie masz az takich miesni ale jakis ogolny zarys Ci to da :) zaobserwuj rowniez stopy i na jakiej wysokosci znajduja sie łokcie - dobra rada narysuj to jeszcze raz :) bo ten jest zmaszczony

co do loga 2 chyba zeczywiscie najfajniejszy :) pozdrawiam

Napisano

... nie mam takich miesni ??? pewnie ze nie he,he jestem pokurczem gdzie wszystkie miesnie zwiotczaly przez kompa no ale kinia chyba stane dla ciebie przed lustrem i trzasne zdjecie specjalnie dla ciebie he,he

dzx wszystkim ... a co do loga to zaakceptowano bodajze 3 i 1

Napisano

witam.. co do postaci to juz chyba wystarczajaco sie dowiedziales :) a co do loga to wielka szkoda ze te 1 i 3 zaakceptowano.. coz z doswiadczenia wiem ze klient zawsze wybiera nie to co trzeba:) faktycznie 2 bylo najlepsze. ale jesli mialbym byc szczery to polecilbym ci nadal szukac i zrobic jescze lepsze bo napewno potrafisz:)

Napisano

dzieki dzieki :D ciekawe te zdjecie hehehe szczegolnie te z czapeczka i rumiencami :) co do szkicu :

drugi znacznie lepszy pozdrawiam :)