little-ninja Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 sluchajcie zalezy mi na czasie wiec krotko i wezlowato co jest z tymi rekoma nie tak i czy glowa jest za duza ?????...oprocz tego zamieszczam kilka wersji loga do grupy organizujacej rozne imprezy, nazwa grupy zwiazana z koczowniczym trybem zycia...wskazowki mile widziane dzx
little-ninja Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 te rece za krotkie nie ?? hmmm lubie ze soba gadac hy,hy
little-ninja Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 tu chyba przesadzilem z tymi stopami ...
little-ninja Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 kurka nikt sie nie wypowiedzial no ladnie :((((((((
Tlaloc Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 jak dla mnie to glowa troche za duza a rece za krotkie ;)
Mortom Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 jesli chodzi o logo to ja bym postawił na to drugie:) A co do gostka u góry to żeczywiście te rence niegrajom siakoś odnosnie do reszty ciała, ale co ja tam wiem, ja sie nieznac cze i czołem DUD
little-ninja Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 dzx chlopaki no o to mi chodzilo... myslalem ze ja juz mam jakies przekrety wzrokowe pozdrawiam
leander Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Dwójka bardzo fajna, tylko moze odwroc kolory, bo inaczej jest malo praktyczne np jako logo w druku na zwyklym papierze
Kinia Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 głowa dwa razy za duza , poza tym zły układ i naciag mniesni ( rece dlatego wygladaja tu dziwnie ) gorna czesc klaty za waska stan przed lustrem w tej pozycji - pewnie nie masz az takich miesni ale jakis ogolny zarys Ci to da :) zaobserwuj rowniez stopy i na jakiej wysokosci znajduja sie łokcie - dobra rada narysuj to jeszcze raz :) bo ten jest zmaszczony co do loga 2 chyba zeczywiscie najfajniejszy :) pozdrawiam
little-ninja Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Napisano 21 Kwiecień 2004 ... nie mam takich miesni ??? pewnie ze nie he,he jestem pokurczem gdzie wszystkie miesnie zwiotczaly przez kompa no ale kinia chyba stane dla ciebie przed lustrem i trzasne zdjecie specjalnie dla ciebie he,he dzx wszystkim ... a co do loga to zaakceptowano bodajze 3 i 1
giorgione Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 nom połamałeś gostka:) barki i mięśnie kończyn górnych są skopane pozdr giorgione
CIEKAWSKI Napisano 21 Kwiecień 2004 Napisano 21 Kwiecień 2004 witam.. co do postaci to juz chyba wystarczajaco sie dowiedziales :) a co do loga to wielka szkoda ze te 1 i 3 zaakceptowano.. coz z doswiadczenia wiem ze klient zawsze wybiera nie to co trzeba:) faktycznie 2 bylo najlepsze. ale jesli mialbym byc szczery to polecilbym ci nadal szukac i zrobic jescze lepsze bo napewno potrafisz:)
dr Ug Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 Zaakceptowano? Rozumiem, ze to szkice ostatecznego ksztaltu, a nie gotowce.
little-ninja Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Napisano 22 Kwiecień 2004 drug... taaa to szkice wstepne kinia...kotku nie zdazylem zrobic zdjecia wiec wygrzebalem starsze, jak pocieralem tylek na szkockim polu, rok temu( po robocie juz eh)
little-ninja Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 dobra wystarczy tego gow.. ... wrzucam ostateczny szkic nie ma czasu na wiecej.
Kinia Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 dzieki dzieki :D ciekawe te zdjecie hehehe szczegolnie te z czapeczka i rumiencami :) co do szkicu : drugi znacznie lepszy pozdrawiam :)
little-ninja Napisano 24 Kwiecień 2004 Autor Napisano 24 Kwiecień 2004 no ja mysle ... bo to specjalnie dla ciebie he,he
Rekomendowane odpowiedzi