Napisano 4 Styczeń 200322 l witam i pytam z miejsca: czy w krakowie jest jakies miejsce gdzie spotykaja sie graficy 3d w czasie rzeczywistym? bo czasami brakuje mi prawdziwego kontaktu nad piwem i pogadania o 3d na jawie :)
Napisano 4 Styczeń 200322 l witam !! Nie jestem z Krakowa :-) ale co za problem na forum jest bardzo duzo ludzi z Krakowa wystarczy sie zgadac na mailu kilka dziesiat osob i na ferie atakujecie kafaje i puby :D Ja akurat nie mam tego szczescia i jestem sam :-( probowalem kiedys wciagnac qmpla ale wymiekl :-|
Napisano 5 Styczeń 200322 l Autor dobra klicek! zrobie jak prawisz a prawisz dobrze wiec dac ci wodki :)
Napisano 6 Styczeń 200322 l No Klicek, nie jesteś sam, jakbyś dobrze poszukał i popytał, na pewno byś kogoś znalazł. :D
Napisano 6 Styczeń 200322 l witam!!! Jestes z gorzowa ??? Skad mialem o tym wiedziec jak polowa z was nawet nie uzupelnia pofili :mad: Panie moderatorze powinienes cos z tym zrobic !!! Moim zdaniem zeby sie zarejestrowac trzeba miec wypelniony dobrze profil a te konta ktore maja po wpisywane jakies bzdedy powinny byc kasowane !!!:mad:
Napisano 7 Styczeń 200322 l nie zaśmiecajmy forum prywatnymi rozmowami Klicek, do mnie kontakt najlepiej po GG 4102196 ;) :D