Kusanagi Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Postać robiona na podstawie conceptu Mustafy 1500 poly
ftorek Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 siateczke siateczke - bardzo bysmy chcieli :D przyjemna postac - troche jakby na palcach stala i z twarza cos sie niedobrego dzieje (nie wspominajac o tym ze na koncepcie wyglada na grzeczenego chlopca a model ma mocno wredna geba)
dr Ug Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Cool, tylko beznadziejnie ja zaprezentowales. Swiatlo i kompresja moglyby byc lepsze. Fajna postac, podoba mnię się.
Chalek Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 Wyglada super, lepiej od konceptu. Buty wyglądają trochę dziwnie. Pokaż siatkę. Będa tekstury?
darkelf Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 czyzby drugi pan MaggeM? :D... niezle niezle... chocaiz nie lubie takich klimatow, ale spoko.
Kusanagi Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 Siatka będzie jutro. Co do tekstury może zajmie tym się Caro jak znajdzie czas - wspólne portfolio. Ja robię modele i animacje. Zgadzam się że troszkę odbiega od conceptu charakterem ale ciężko się modeluje z takiego rysunku. pozdro
Kusanagi Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Napisano 21 Kwiecień 2004 Oto siateczka. Ostatnio mam mało czasu i brak stałego dostępu do netu dlatego mogę się rzadko odzywać. pzdr
Paul_PL Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 Modelik nie jest zły ,co do siatki-wydaje mi się ,ze za duzo wielokatów wokół oczu oraz coś niedobrego dzieje siew okolicach kostki ,ajkoś dziwnie wygięte ma te nogi:)
rdo Napisano 22 Kwiecień 2004 Napisano 22 Kwiecień 2004 bardzo ładnie!! co prawda widać troche minusów.... ale to drobniutkie detale....do uwag krytycznych moich przedmówców dodam nieco dziwny wygląd rękawic tego chłopca.. zilustruję to obrazkiem
Rekomendowane odpowiedzi