DarCon Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 drobne pytanie , dlaczego podczas renderu w brazilu wychodzą mi jakieś nieistniejące dziury?jeżeli ktoś mi to w miarę czysto wytłumaczy będę wdzięczny jest to widok w oknie perpective
Myszek Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 byc moze to wina materialu, oswietlenia albo zlej konstrukcji siatki niewidocznej dla scanlina
DarCon Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 a w widoku front wychodzi dobrze , już nie mam pojęcia głowa mnie rozbolała:) POMOCYYYYYYYYYY:)
Ebor Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 też takie coś miałem ale juz nie pamietam dlaczego i jak sie tego pozbyłem :| ale to wina ustawień w Brazilu.
DarCon Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 przestawiłem na front potem na usera i niby jest ok ale jak przestawię na perpective zaczyna się kaszanić coś nie tak z widokiem perpective ale jak wcześniej wspomniałeś Ebor mogą to być ustawienia brazilka , hmmm muszę poszukać .Render na userze bez dokładnego ustawiania wygląda tak
DarCon Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Napisano 22 Kwiecień 2004 no panowie czyżby nie było osoby która mi pomoże w niedoli?
Rekomendowane odpowiedzi