dizek Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Witam mam pytanie jak można bipeda wykorzystać mozna na niego nałozyć jakas zrobiona np. przezemnie postać i animować ją tak jak bipeda ? bo to naprawde ułatwia sprawe a storzynym przezemnie jakimś obiektem np. jakiś character to cieżko będzie tak elastycznie animować np. ruch pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Tak mozna do bipeda podpiąć własnoręcznie stworzoną postać, słuzy do tego modyfikator SKIN. Zapoznaj sie z nim poprzez to forum w dziale tutoriale, albo przez google, to dość pomoze;) I mała prośba, stawiaj znaki iterpunkcyjne, bo w cholere ciężko ogarnąć ten bełkot który piszesz. no offence, stwierdzam fakty tylko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2009 ok dzięki ; ]] poczytam, przeczytalem jeszcze raz ta moja wypowiedź i sie niemal zesrałem nie mam pojęcia jak to napisalem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Physicue jest specjalnie stworzony do bipeda. Nie zmienia to faktu ze skin tez dziala i ma sie nawet wieksza kontrole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi