ArTooRo Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 (edytowane) W zasadzie wrzucam jako ciekawostkę :) Jest to arcik na kartkę świąteczną wykonany dla Miejskiej Pracowni Urbanistycznej w Bydgoszczy, czyli miejsca mego zatrudnienia :) Zamieszczam bez napisów z życzeniami itd, bo specyficzny miejscami kształt kartek świątecznych kupnych, do których obrazek jako wkładka był robiony powoduje, że wkładka wygląda dobrze dopiero jak współgra z całością. Treść również jest uzupełnieniem właściwej kupnej kartki-okładki. Dodam jeszcze, że prezenty to zapakowane budynki z Bydgoszczy. Pakowanie jest nierealistycznie ciasne po to żeby widoczny był kształt prezentu (trochę wbrew świątecznej logice :) ) Soft: 3dsmax, Vray, Zbrush, Photoshop Pozdrawiam! Edytowane 14 Grudzień 2009 przez ArTooRo
cichysit Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 podoba mi sie material worka, ale troche sztucznie wyszedl snieg, a najbardziej razi mnie opakowanie na prezenty, wygladaja jakby byly pakowane w prozni :)
plasti Napisano 14 Grudzień 2009 Napisano 14 Grudzień 2009 fajowe, masz wlasny styl ktory do mnie przemawia:D
ArTooRo Napisano 16 Grudzień 2009 Autor Napisano 16 Grudzień 2009 Dzięki :) No właśnie na dopracowanie śniegu już nie wystarczyło czasu, prezenty natomiast są celowo pakowane "próżniowo" żeby z grubsza widać było co zawierają. Jak za pierwszym razem zapakowałem prezent luźniej to niestety była to prawdziwa niespodzianka :)
Rekomendowane odpowiedzi