Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, nie mogę znaleść V-ray do 3max 7. szukałem na stronie chaosgroup.com i nie ma pod 7kę. Jest do 8 i 9 a nawet 10. Gdzie panowie znajdę do 7ki ?

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

możliwe że któryś z nowszych również będzie współpracował z tą wersją maxa, ja osobiście pracuję na 7-ce i mam v-ray'a 1.47, dokładniej ci nie napisze bo od wczoraj lapek w serwisie siedzi

Napisano

każdy na maxa 8.0 działa z siódemką . ja mam na viz2006 (odpowiednik maxa 7.0) vraya 1.5 sp4 i bangla bez problemów

Napisano
  • Autor

Ok panowie fajnie tylko że ze strony chaosgroup.com dorwałem sobie 1.5 SP2 i nie działał. Co w takiej sytuacji. A i chodzi mi o wersje Free

Napisano
  • Autor

Instauje ok tylko jak odpalam 3dmax 7 to wystakuje mi pare razy error. Nie wiem co jest grane. I nie widzę tego V-raya. Czy może robie jakiś błąd?

Napisano

może instalujesz niezgodnie z instrukcją, no i jak wyskakują errory to zawsze coś na nich pisze

Napisano
  • Autor

No jest coś takiego: DLL failed toinitialize.Error code 127 - The specififiled procedur could not be found

Napisano
  • Autor

DLLfailed toinitialize.Error code 126 - The specififiled procedur could not be found

I coś takiego

Napisano
  • Autor

No powiem szczerze że to jest do maxa 8, no tak jest podane na stonie http://www.chaosgroup.com i tam nie znalazłem do 7ki. instaluje niby prawidłowo czyli wszystko w swoje miejsce, i nie wiem co jest nie tak

Ps. Filmik teza Jest GENIALNY

Napisano
  • Autor

Ja cię kręce nie ma V-ray do 7ki maxa. Ludzie szukam i nie ma albo szukam tak aby nie znaleźć. Może wie ktoś gdzie znajdę. Proszę :)