Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, nie mogę znaleść V-ray do 3max 7. szukałem na stronie chaosgroup.com i nie ma pod 7kę. Jest do 8 i 9 a nawet 10. Gdzie panowie znajdę do 7ki ?

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

możliwe że któryś z nowszych również będzie współpracował z tą wersją maxa, ja osobiście pracuję na 7-ce i mam v-ray'a 1.47, dokładniej ci nie napisze bo od wczoraj lapek w serwisie siedzi

Napisano

każdy na maxa 8.0 działa z siódemką . ja mam na viz2006 (odpowiednik maxa 7.0) vraya 1.5 sp4 i bangla bez problemów

Napisano
  • Autor

Ok panowie fajnie tylko że ze strony chaosgroup.com dorwałem sobie 1.5 SP2 i nie działał. Co w takiej sytuacji. A i chodzi mi o wersje Free

Napisano
  • Autor

Instauje ok tylko jak odpalam 3dmax 7 to wystakuje mi pare razy error. Nie wiem co jest grane. I nie widzę tego V-raya. Czy może robie jakiś błąd?

Napisano

może instalujesz niezgodnie z instrukcją, no i jak wyskakują errory to zawsze coś na nich pisze

Napisano
  • Autor

No jest coś takiego: DLL failed toinitialize.Error code 127 - The specififiled procedur could not be found

Napisano
  • Autor

DLLfailed toinitialize.Error code 126 - The specififiled procedur could not be found

I coś takiego

Napisano
  • Autor

No powiem szczerze że to jest do maxa 8, no tak jest podane na stonie http://www.chaosgroup.com i tam nie znalazłem do 7ki. instaluje niby prawidłowo czyli wszystko w swoje miejsce, i nie wiem co jest nie tak

Ps. Filmik teza Jest GENIALNY

Napisano
  • Autor

Ja cię kręce nie ma V-ray do 7ki maxa. Ludzie szukam i nie ma albo szukam tak aby nie znaleźć. Może wie ktoś gdzie znajdę. Proszę :)