Berger Napisano 15 Grudzień 2009 Napisano 15 Grudzień 2009 (edytowane) Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim którzy mi pomogli przy modelu,a przede wszystkim freedom_fighterowi :) Jest to odświeżona wersja mojego modelu: Edytowane 16 Grudzień 2009 przez Berger
woody Napisano 16 Grudzień 2009 Napisano 16 Grudzień 2009 Co do modelu, to nie widziałem jak powstawał (od niedawna jestem czynnie na forum) ale brak mu troszkę detali, pisałem np. o felgach w WIP'e. Render i materiały tutaj nie mam jeszcze dużej praktyki w tym, ale można było lepiej rozstawić światła w studiu aby ładniej się rozkładały na modelu, ale i tak jest dobrze patrząc ile pracy w to włożyłeś
Temporal Napisano 16 Grudzień 2009 Napisano 16 Grudzień 2009 nie mozesz dawac full wyswietlania w poscie? to przekierowywanie na imageshack jest wkurzajace... co do pracki to chyba najlepsza wersja choc tez nie rozumiem tego "rolla"... dobrze ze teraz sam model nie ginie w ciemnosciach i widac calosc
plasti Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 opony felgi, wydech, szyby, swiatla przednie - materialy do poprawy lakier uleci... ładny kolor, dobry wybor...
Rekomendowane odpowiedzi