Napisano 15 Grudzień 200915 l Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim którzy mi pomogli przy modelu,a przede wszystkim freedom_fighterowi :) Jest to odświeżona wersja mojego modelu: Edytowane 16 Grudzień 200915 l przez Berger
Napisano 16 Grudzień 200915 l Co do modelu, to nie widziałem jak powstawał (od niedawna jestem czynnie na forum) ale brak mu troszkę detali, pisałem np. o felgach w WIP'e. Render i materiały tutaj nie mam jeszcze dużej praktyki w tym, ale można było lepiej rozstawić światła w studiu aby ładniej się rozkładały na modelu, ale i tak jest dobrze patrząc ile pracy w to włożyłeś
Napisano 16 Grudzień 200915 l nie mozesz dawac full wyswietlania w poscie? to przekierowywanie na imageshack jest wkurzajace... co do pracki to chyba najlepsza wersja choc tez nie rozumiem tego "rolla"... dobrze ze teraz sam model nie ginie w ciemnosciach i widac calosc
Napisano 17 Grudzień 200915 l opony felgi, wydech, szyby, swiatla przednie - materialy do poprawy lakier uleci... ładny kolor, dobry wybor...