ireun Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 zakładam ten temat po raz drugi bo ktoś go usunął i proszę aby nie czynił tego tym razem a więc mam problem z tym tutorialem http://www.max3d.pl/tut.php?id=273 w punkcie 2 jest cos hyba źle napisane bo nie mogę znaleźć tego Shadow Density mglibyście pumuc powiedzieć gdzie to Shadow Density jest??? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 (edytowane) W ustawieniach światła, zakładka Shadow albo Advanced properties (nie pamiętam) zapewne masz Density albo coś w ten deseń. A temat nie został usunięty, tylko masz ustawione wyświetlanie postów z ostatniego dnia i go po prostu nie widzisz... Edytowane 20 Grudzień 2009 przez Hynol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireun Napisano 20 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2009 (edytowane) aha dzięki, zrobiłem ten punkt drugi ale niestety nie wyszło mi to co miało wyjść a mianowicie przy ręderze uzyskałem coś takiego Edytowane 20 Grudzień 2009 przez ireun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi