twi Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Tygodniowy Speedpainting 78: Nowy świat Zadaniem jest przedstawienie 'nowego świata'. XV-XVI wiek, odkrycia geograficzne np. Ameryki. Temat na pewno zostawia spore pole do popisu. :) Powodzenia! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 28.12.2009 (poniedziałek) godz. 23:59. SONDA: od 29.12 do 31.12 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Zadaniem jest przedstawić odkrycie geograficzne czy tylko należy poruszać się w ramach czasowych okresu wielkich odkryć i przedstawić coś dotyczącego nowych lądów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Temat ciekawy ale miałem nadzieję , że Światecznie polecimy :) seksowne śnieżynki , elfy na detoxie , wykastrowane renifery i Mikołaj alkoholik :P ale ok malujemy co każą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Wiec ja znowu zacznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2009 SBT77 Nie, zadaniem jest przedstawić 'nowy świat' w tych właśnie realiach / ramach czasowych. Frank600 Świątecznie już kiedyś było, a seksownie to nawet całkiem niedawno, nie chciałem się powtarzać : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr0t3r Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2009 Tylko 3 prace jak narazie, coś ostro świętujemy :D Uriel Podoba mi się kompozycja, przypomina mi okładkę bądź plakat filmowy :) A tu mój bardzo ekspresowy speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Naszkicowane w Colors na DS timelapse: http://colors.collectingsmiles.com/details/31469-new_world_by_Ethically_Challenged.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokov Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 EC: - dajesz radę na tym DS'ie :) - na razie najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocjusz Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Oooo serio bardzo, bardzo fajny pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojot Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Pierwszy speed painting, trochę nad tym nie panuję. edit: no i HD (: ale nie ma tam na co patrzeć z bliska wygląda nieco gorzej. http://pl.tinypic.com/m/6t2tk4/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 ooo...ojot..bardzo fajnie i ekspresyjnie.. sam bym coś machnął chętnie bo temat fajny, ale tabletu nie mam pod ręką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 a po co tablet? machnij olowkiem abo farbka i wskanuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 W czynie spolecznym zaloze sonde, bo jak tak dalej pojdzie do nie zdazymy zaglosowac w starym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 podoba mi sie praca Klocjusza , czuć przygodę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi