Napisano 21 Grudzień 200915 l Tygodniowy Speedpainting 78: Nowy świat Zadaniem jest przedstawienie 'nowego świata'. XV-XVI wiek, odkrycia geograficzne np. Ameryki. Temat na pewno zostawia spore pole do popisu. :) Powodzenia! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 28.12.2009 (poniedziałek) godz. 23:59. SONDA: od 29.12 do 31.12 (3 dni)
Napisano 22 Grudzień 200915 l Zadaniem jest przedstawić odkrycie geograficzne czy tylko należy poruszać się w ramach czasowych okresu wielkich odkryć i przedstawić coś dotyczącego nowych lądów ?
Napisano 22 Grudzień 200915 l Temat ciekawy ale miałem nadzieję , że Światecznie polecimy :) seksowne śnieżynki , elfy na detoxie , wykastrowane renifery i Mikołaj alkoholik :P ale ok malujemy co każą :)
Napisano 22 Grudzień 200915 l Autor SBT77 Nie, zadaniem jest przedstawić 'nowy świat' w tych właśnie realiach / ramach czasowych. Frank600 Świątecznie już kiedyś było, a seksownie to nawet całkiem niedawno, nie chciałem się powtarzać : P
Napisano 26 Grudzień 200915 l Autor Tylko 3 prace jak narazie, coś ostro świętujemy :D Uriel Podoba mi się kompozycja, przypomina mi okładkę bądź plakat filmowy :) A tu mój bardzo ekspresowy speed
Napisano 26 Grudzień 200915 l Naszkicowane w Colors na DS timelapse: http://colors.collectingsmiles.com/details/31469-new_world_by_Ethically_Challenged.php
Napisano 28 Grudzień 200915 l Pierwszy speed painting, trochę nad tym nie panuję. edit: no i HD (: ale nie ma tam na co patrzeć z bliska wygląda nieco gorzej. http://pl.tinypic.com/m/6t2tk4/3
Napisano 29 Grudzień 200915 l ooo...ojot..bardzo fajnie i ekspresyjnie.. sam bym coś machnął chętnie bo temat fajny, ale tabletu nie mam pod ręką...
Napisano 29 Grudzień 200915 l W czynie spolecznym zaloze sonde, bo jak tak dalej pojdzie do nie zdazymy zaglosowac w starym roku.