Napisano 22 Grudzień 200915 l Witam wszystkich Oto ostatnio malowany prze ze mnie obrazek Uważaj wędrowcu na kogo podwórko wchodzisz bo nigdy nie wiadomo jak zostaniesz przywitany. ._______________________________________ Miłego komętowania i oczywiście wesołych świąt Wszystkim !
Napisano 22 Grudzień 200915 l ciekawe ciekawe, zwlaszcza lewa polowa obrazka, prawa jakby troche niekorzystnie puszczona swiatlo i kolory jakos takie niewiadomo czy nocne czy jakies typowski z pierwszego planu fajnie malowany
Napisano 23 Grudzień 200915 l Ładna praca... Ale mam zastrzeżenia: - Krąg świetlny na pierwszym planie zupełnie odcina się od kompozycji. - Oświetlenie kolesia jest strasznie sztywne. Nie za bardzo udał Ci się ten efekt z oświetleniem brzegów, bo linie są zbyt wyraźne. Światło w realu sięgałoby dalej i byłoby bardziej rozmyte. - Naramiennik! Na początku w ogóle nie mogłem dojść do tego, co to jest. Psuje całą anatomię.
Napisano 23 Grudzień 200915 l Dorzucę coś od siebie: -Nie wiadomo gdzie jest główne źródło światła. Drzewa są oświetlone z prawej gostek z lewej. -Dłonie troche za małe i za mało wyraziste -Głowica takiego mieczyska powinna byś zdecydowanie większa dla przeciwwagi. Poza tym i tym już wspomnianym bardzo fajnie