Grzessko Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 Witam wszystkich Oto ostatnio malowany prze ze mnie obrazek Uważaj wędrowcu na kogo podwórko wchodzisz bo nigdy nie wiadomo jak zostaniesz przywitany. ._______________________________________ Miłego komętowania i oczywiście wesołych świąt Wszystkim !
Bedyk Napisano 22 Grudzień 2009 Napisano 22 Grudzień 2009 ciekawe ciekawe, zwlaszcza lewa polowa obrazka, prawa jakby troche niekorzystnie puszczona swiatlo i kolory jakos takie niewiadomo czy nocne czy jakies typowski z pierwszego planu fajnie malowany
Rezo Napisano 23 Grudzień 2009 Napisano 23 Grudzień 2009 Ładna praca... Ale mam zastrzeżenia: - Krąg świetlny na pierwszym planie zupełnie odcina się od kompozycji. - Oświetlenie kolesia jest strasznie sztywne. Nie za bardzo udał Ci się ten efekt z oświetleniem brzegów, bo linie są zbyt wyraźne. Światło w realu sięgałoby dalej i byłoby bardziej rozmyte. - Naramiennik! Na początku w ogóle nie mogłem dojść do tego, co to jest. Psuje całą anatomię.
Fatass Napisano 23 Grudzień 2009 Napisano 23 Grudzień 2009 Dorzucę coś od siebie: -Nie wiadomo gdzie jest główne źródło światła. Drzewa są oświetlone z prawej gostek z lewej. -Dłonie troche za małe i za mało wyraziste -Głowica takiego mieczyska powinna byś zdecydowanie większa dla przeciwwagi. Poza tym i tym już wspomnianym bardzo fajnie
Rekomendowane odpowiedzi