slowmotion Napisano 23 Grudzień 2009 Napisano 23 Grudzień 2009 Witam. Najlepsze życzenia świateczne dla wszystkich użytkownikow serwisu. To moja pierwsza animacja tego typu, tzn próba ożywienia "rzeczy" - sam dostrzegam pare błedow, niektorych nie potrafilem zmienic, niektorych juz mi sie poprostu nie ... Za pomoc w realizacji dzięki dla ów forum. Komentarze mile widziane Pozdrawiam SM. http://vimeo.com/8329991 1
slowmotion Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 nie ma komentarzy. hmmm, zawsze sie tego boje. czy az brak słów??!! to ja sie nie zgadzam. jest slabe ale sie rusza
Sliterin Napisano 25 Grudzień 2009 Napisano 25 Grudzień 2009 A więc sprawa, którą dobrze jest najpierw poruszyć, że dobrze by było jakby animacja była dynamiczna, a to przeczekiwanie na tą choinkę aż ona nie wiadomo co zrobi na pewno tego nie poprawia. Co do muzyki według mnie te podgłośnienia i zciszenia są zbyt gwałtowne i osobiście mi się nie podobały. Co do samej animacji i strony wizualnej - ładnie to wyglądało i nie mam zbytnio się czego czepić - popracuj więcej nad scenariuszem, że tak to nazwę ;]
slowmotion Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Napisano 25 Grudzień 2009 aj apriszijejt dat. dzieki za opinie. zgadzam sie. zrobi sie. pozdro
Gość fishinthewater Napisano 27 Grudzień 2009 Napisano 27 Grudzień 2009 ogladniete. A juz sie zastanawialem czy to u mnie cos nie tak z dzwiekiem :)... prawie lokatorow obudzilem. Dokladnie to samo mnie razi co Sliterina... za dlugo ta choinka sie przyglada temu czerwonemu czemus :) Nie zgrana animacja z podkladem. Koncowe efekty sie podobaja!
slowmotion Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Napisano 28 Grudzień 2009 heh. fakt ze kwestie dzwieku odpuscilem nieco. apropos przygladania sie to mzioe nie za dlugo a za malo ekspresyjnie. dzieki. pzdr
Trybal Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Mi te wyciszenia muzyki się nawet podobają, ale fakt, wykonanie słabe choć pomysł był ciekawy. Ogólnie nic specjalnego, animacja trochę zamula, końcówka jest fajna, ale nic po za tym :P
slowmotion Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Napisano 30 Grudzień 2009 tzn. tak. dzieki. Trybal, chcilabym wyciagnac wniosek z twojego komentarza, ale tak samo go rozumiem jak "nikt mi nie da tego co to wlasnie da mi" aczkolwiek badam grunt pod stopami. Tak czy inaczej - poprawi sie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi