Napisano 23 Grudzień 200915 l Witam. Najlepsze życzenia świateczne dla wszystkich użytkownikow serwisu. To moja pierwsza animacja tego typu, tzn próba ożywienia "rzeczy" - sam dostrzegam pare błedow, niektorych nie potrafilem zmienic, niektorych juz mi sie poprostu nie ... Za pomoc w realizacji dzięki dla ów forum. Komentarze mile widziane Pozdrawiam SM. http://vimeo.com/8329991
Napisano 25 Grudzień 200915 l Autor nie ma komentarzy. hmmm, zawsze sie tego boje. czy az brak słów??!! to ja sie nie zgadzam. jest slabe ale sie rusza
Napisano 25 Grudzień 200915 l A więc sprawa, którą dobrze jest najpierw poruszyć, że dobrze by było jakby animacja była dynamiczna, a to przeczekiwanie na tą choinkę aż ona nie wiadomo co zrobi na pewno tego nie poprawia. Co do muzyki według mnie te podgłośnienia i zciszenia są zbyt gwałtowne i osobiście mi się nie podobały. Co do samej animacji i strony wizualnej - ładnie to wyglądało i nie mam zbytnio się czego czepić - popracuj więcej nad scenariuszem, że tak to nazwę ;]
Napisano 25 Grudzień 200915 l Autor aj apriszijejt dat. dzieki za opinie. zgadzam sie. zrobi sie. pozdro
Napisano 27 Grudzień 200915 l ogladniete. A juz sie zastanawialem czy to u mnie cos nie tak z dzwiekiem :)... prawie lokatorow obudzilem. Dokladnie to samo mnie razi co Sliterina... za dlugo ta choinka sie przyglada temu czerwonemu czemus :) Nie zgrana animacja z podkladem. Koncowe efekty sie podobaja!
Napisano 28 Grudzień 200915 l Autor heh. fakt ze kwestie dzwieku odpuscilem nieco. apropos przygladania sie to mzioe nie za dlugo a za malo ekspresyjnie. dzieki. pzdr
Napisano 29 Grudzień 200915 l Mi te wyciszenia muzyki się nawet podobają, ale fakt, wykonanie słabe choć pomysł był ciekawy. Ogólnie nic specjalnego, animacja trochę zamula, końcówka jest fajna, ale nic po za tym :P
Napisano 30 Grudzień 200915 l Autor tzn. tak. dzieki. Trybal, chcilabym wyciagnac wniosek z twojego komentarza, ale tak samo go rozumiem jak "nikt mi nie da tego co to wlasnie da mi" aczkolwiek badam grunt pod stopami. Tak czy inaczej - poprawi sie. pozdrawiam