[robak] Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Czemu kiedy zbliżam się do interesującego mnie obiektu w pewnym momencie ZOOM zaczyna strasznie wolno "iść". Potrzebuję popracować na jakiś małych poligonach i potrzebuję duży ZOOM, ale on nie chce się zbliżyć. Nagle zastyga. Ledwo się rusza i ledwo przybliża. Kręcę rolką myszki i nic. Da się to jakoś opanować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woody Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 W dolnym prawym rogu masz lupę. Pobaw się wszystkimi przyciskami w 'viewport navigation controls' i zobacz co który robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Albo zaznacz obiekt i wciśnij (z) na klawiaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 To chyba się tak robi, jak pracujesz w widoku perspektywy. Przełącz sobie na orohydrographic, czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[robak] Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2009 Tak, też właśnie słyszałem o tym "orohydrographic", ale w Maxie 9 po prostu tego nie ma. Chyba USER załatwia sprawa, póki co ładnie mi hula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi