dizek Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 (edytowane) Witam jak w temacie coś mi nie dziala robiłem wg tego : mam maxa 2010 i inaczej to wszystko wyglada ma ktoś tego najnowszego prosiłbym o napisanie jak się w tym nowym maxie dodaje pluginy ; / pluginy mam do maxa v 8 plugin ma importować i exporotować pliki do maxa i z niego ; ] .smd .mdl i jezeli wszystko bedzie ok to jego końcowki pojawia sie w liscie rozwijanej w FIle > Import ? proszę o pomoc Edytowane 25 Grudzień 2009 przez dizek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2009 proszęę o pomoc ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Pluginy na wersję 8 nie będą działać w wersji 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2009 no własnie tak myśle a mozna je przerobic albo z updatować do 2010 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Przerobić raczej nie... Do kazdej wersji 3d maxa zazwyczaj jest robiony plugin wiec moze zle szukałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2009 (edytowane) poszukal bym ale nie wiem jakie zbyt haslo rzuci ... bo chyba nie exporter / importer plikow mdl smd do 3d maxa / ;x juz naprawde nie wiem co robic ;/ myslalem ze to bedzie lajtwiejsze; / Edytowane 25 Grudzień 2009 przez dizek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Sprobuj to http://www.wunderboy.org/3dapps.php#max_smd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2009 okey dzieki wielkie teraz tak ja plugina ładuje w ten sposób Customize > configure system patch > zakladka 3rd party plugins i tam add i sciezka tak to ma być ? i jeszcze jedno gdy to sie zaaplikuje to mam wylaczyc maxa i ponownie wlaczyc ? i w File > export i import bedzie widoczna ta końcówka w zapisie i odtwarzaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Tutorial dokładnie opisane co i jak http://hlmaps.noskill.pl/page.php?id=289 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2009 tak dosyć lipnie ;D link nie dziala ;// ; (( ; (( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Który link nie działa? U mnie wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Wystarczy że wrzucisz dany plugin do katalogu plugins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi