Napisano 25 Grudzień 200915 l Witam jak w temacie coś mi nie dziala robiłem wg tego : mam maxa 2010 i inaczej to wszystko wyglada ma ktoś tego najnowszego prosiłbym o napisanie jak się w tym nowym maxie dodaje pluginy ; / pluginy mam do maxa v 8 plugin ma importować i exporotować pliki do maxa i z niego ; ] .smd .mdl i jezeli wszystko bedzie ok to jego końcowki pojawia sie w liscie rozwijanej w FIle > Import ? proszę o pomoc Edytowane 25 Grudzień 200915 l przez dizek
Napisano 25 Grudzień 200915 l Autor no własnie tak myśle a mozna je przerobic albo z updatować do 2010 ?
Napisano 25 Grudzień 200915 l Przerobić raczej nie... Do kazdej wersji 3d maxa zazwyczaj jest robiony plugin wiec moze zle szukałeś?
Napisano 25 Grudzień 200915 l Autor poszukal bym ale nie wiem jakie zbyt haslo rzuci ... bo chyba nie exporter / importer plikow mdl smd do 3d maxa / ;x juz naprawde nie wiem co robic ;/ myslalem ze to bedzie lajtwiejsze; / Edytowane 25 Grudzień 200915 l przez dizek
Napisano 25 Grudzień 200915 l Autor okey dzieki wielkie teraz tak ja plugina ładuje w ten sposób Customize > configure system patch > zakladka 3rd party plugins i tam add i sciezka tak to ma być ? i jeszcze jedno gdy to sie zaaplikuje to mam wylaczyc maxa i ponownie wlaczyc ? i w File > export i import bedzie widoczna ta końcówka w zapisie i odtwarzaniu ?
Napisano 25 Grudzień 200915 l Tutorial dokładnie opisane co i jak http://hlmaps.noskill.pl/page.php?id=289