TheSnake Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Witam, jestem nowy tu jak i w 3ds Maxie. Mam problem, ponieważ coś zrobiłem i po znikały mi "strzałki" (X, Y, Z) do przesuwania/skalowania/obracania obiektu (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi ;) ). Mogę teraz tylko po osi X wykonywać ruchy. Jak mogę to odblokować? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 X na klawiaturze .Tyle juź było pytań na ten temat wiec wystarczy poszukać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSnake Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2009 (edytowane) Hehe, dzięki ;) @edit, aha jeszcze jedno. W tym miejscu: http://img51.imageshack.us/img51/7009/3dsmaxw.png miałem różne narzędzia, między innymi Cut, nie mam tego, a gdzie indziej nie mogę znaleść, pomoże ktoś? :P Edytowane 26 Grudzień 2009 przez TheSnake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Ta, znam takich dwóch gostków co prawie na wszystko znają odpowiedź. Jeden to help, nazywany f1, a drugi to faq. Za ich pomocą znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania szybciej niż toś inny ci na nie odpowie. Btw, witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 TheSnake: kupujesz program za niemałą kasę i nie umiesz skorzystać z dołączonego helpa? Co z tobą chłopcze. Myślenie w tym zawodzie to podstawa. Nie tylko spryt przy wydawaniu kasy czy ściąganiu piratów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi