dizek Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Witam mam taki problem mam cos podobnego do statku animacje lotu ;P i chciałbym zrobić jakiś wystrzał z jednej z wyrzutni tylko nie zabardzo wiem jak zrobic aby on w pewnym momęcie został wyrzucony czy to ma być osobny obiekt czy jak bo nie rozumiem chciałbym wykonać dla tego obiektu inną animacje ale zeby on był w animacji statku nieruchomy ;p pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Sory stary ale nie zrozumiałem, może pokaż o co ci chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2009 no poprostu chodzi oto ze np. mam animacje obiektu jak sobie leci przez ilesc tam klatek no i teraz jak zrobić ze se normalnie jakoś strzelił jakimś pociskiem , zeby on wychodził z niego ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi