kowal1916 Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 witam, mam obiekt ktory chcialbym przeskalowac, jak zrobic to zeby dany obiekt pomniejszyc np 10 razy? chodzi mi o konkretne podawanie wrtosci a nie swobodne skalowanie. z gory dzieki za odpowiedz, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Kliknij prawym przyciskiem w ikonkę skalowania. Będziesz mógł ręcznie wprowadzić wartość - np 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pretorianstalker Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 A da się skalować w taki sposób, żeby zmniejszyć coś do konkretnej wartości - np mam obiekt o nieznanym wymiarze, ale chcę, żeby mial np H wysokości w osi Z... Da się to zrobić inaczej niż mierząc go i obliczając procent?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 wcisnij F12 przed oepracja skalowania , ruchu , obrotu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi