Shahow Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Witam, witam i chce wiedzieć co o tym sadzicie. Na vrayu było robione i chce byscie szczególną uwagę zwrócili na światło. Nie jest najlepsze i w tym problem, chce wiedziec co zrobiłem nie tak. Co do samej sceny, to miała być animacja ale czas renderowania zbyt długi więc taka zbyt nie ciekawa na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 a gdzie render? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 czekamy na render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 hehe, ale razem spostowalismy w 1 minucie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 jednocześnie..... :) no ale piszemy nie na temat... a może dlatego że nie ma co komentowac? pożijem uwidim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shahow Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2004 sorry ale był problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 1. Popraw Temat :) 2. daj moze jakiegos DoF\'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 ja uzywam scanline\'a więc nie jestem specem od vraya.... ale masz racje co do światła, jest takie jakieś mdłe. a czego używałeś? chodzi mi oczywiście o rodzaj swiatła... tak poza tym to pierwszy plan sceny taki nieciekawy.... nic nie reprezentujący.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shahow Napisano 22 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2004 uzywałem direct light i vrajowe. Juz pisałem, że scena nie jest zbyt ciekawa bo to miala byc animacja ale sie nie stała, wiec tak nudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi