Gość maarena Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 Mam problem. Nie wyświetla mi się edytor materiałów. Po kliknięciu na ikonkę, ta podświetla się,ale niewidać okna z materiałami. Czy ktoś wie jak je włączyć? Z góry dziękuję
Loki Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 (edytowane) sprawdź czy nie jest zminimalizowane okno gdzieś. (u mnie po minimalizacji jest nad przyciskiem "Start" z windowsa. Edytowane 3 Styczeń 2010 przez Loki
JmTm00 Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 dokladnie tak jak Loki pisze, jest tez opcja ze uzywasz dwóch monitorów i okno widnieje na drugim odłączonym/wyłączonym
g0me2z Napisano 2 Luty 2013 Napisano 2 Luty 2013 Mam podobny problem. Wyłączyłem monitor od lapka i okienka z edytorami zostały gdzieś w kosmosie. Jak przywrocic je na główneokno? Pozdrawiam g0me2z
rozpruwacz Napisano 3 Luty 2013 Napisano 3 Luty 2013 wylacz i wlacz edytor materialow jego przyciskiem (przez co okno materialow bedzie aktywne) i nastepnie przycisk Windows + strzalka w prawo - przez to okno bedzie ci pokolei przeskakiwac w prawa strone, w ten sposob mozesz "je wyciagnac" z wylaczonego monitora. jezeli dodatkowy monitor miales po prawej stronie to windows + strzalka w lewo oczywiscie :)
Rekomendowane odpowiedzi