Napisano 4 Styczeń 201015 l Witam! Mam następujący problem. Importuje sekwencję z Premiere Pro do Aftera. Wszystko ładnie, pięknie, tylko jest problem z ujęciami Multi Camery. Otóż takia warstwa w afterze jest widoczna jako kompozycja, w której są 4 warstwy. I zawsze wyświetlana jest ta na górze... Jest szansa, żeby After jakoś poprawnie interpretował ujęcia z Multi Camerą? Z góry dzięki za pomoc! Pozdro Blinq
Napisano 8 Styczeń 201015 l zawsze pokazuje pierwsza warstwe? a jesli w AP zrobisz kolejna kompozycje i ta kompozycje multicamerowa dopiero wrzuci w ta nowa? nie zamieszalem?
Napisano 8 Styczeń 201015 l Autor Chyba coś się już za bardzo zakręciliśmy ;) AE traktuje kompozycję multicamery jako zwykłą kompozycję z czterema warstwami. No i nie ma bata - w ostatecznym podglądzie widoczna jest tylko warstwa górna. Jeżeli ją wyłącze to, jezeli jeszcze gdzieś w klipie będzie jakieś ujędzie z tej multicamery to na każdym będzie ta sama warstwa... A z takiego zagniezdzenia, o którym mówisz nic mi nie przyjdzie. Dalej gdzieś będzie tam kompozycja MC, którą Premieras rozumie, a AE jakoś nie chce... Wkurza mnie to, bo tyle szumu było o integracji PP z AE w wersji CS4 a tu takie numery. Przy imporcie projektu do AE ta multicamera nie dziala, a ten Dynamic Link niby fajny, ale po imporcie całego teledysku do AE mam jeden wielki klocek z którym ni cholery nie da rady nic zrobić... No nic - wyzaliłem sie przynajmniej ;) Dzięki illy za chęci ;)
Napisano 8 Styczeń 201015 l probowales czy tylko gadasz? chcesz w ae robic final mutlicamery czy nazywasz multicamera montaz 4 sladow na jednym projekcie?