Napisano 5 Styczeń 200322 l Dobra temat nieco dziwny...wrecz bez sensu ale wybaczcie. Od razu chcialem przeprosic i wiem ze sie milion razy takie pytania byly zadawane ale ja nie wiem jak je znalezc :(...wiec do rzeczy : Chodzi mi o to ze podobno byl taki prgramik czy cus ktorym mozna bylo sciagnac dana pratie siatki modelu i ja wyeksportowac do jakiegos edytora malarskiego i tam zrobic teksture potem zapisac i wrzocic ja :P... Chodzi mi o to zebym zrobil jaknajbardziej realistyczne tekstu a do tego potrzebuje siatki zebym wiedzial jak mam tekstury rysowac. Jesli zrozmiecie moje wywody to bylbym mily o podanie nazwy a potem o krutkie wyjasnionko jak to dziala i jak to uruchomic...z gory thx
Napisano 6 Styczeń 200322 l Żeczywiście miejsce nie bardzo na miejscu :D Poszukaj w dziale pluginów tematu o texporterze. Powinno ci się rozjaśnić w głowie:) Powodzenia. P.S. Najprościej uruchom UnwrapUVW wciśnij edit a potem Alt + PrtScr.
Napisano 6 Styczeń 200322 l Autor Barcy --> thx :d...nie wiedzialem jaka nazwa tego pluginka ale teraz juz wim co mam w wyszukiwarce wklepac :D:D
Napisano 31 Maj 200321 l Spróbuj również z Combustion 2 Możesz wyeksportować nawet cały mesh, wyalować go i potem oteksturować. Gorąco polecam.
Napisano 2 Czerwiec 200321 l Autor A moze jakis tutek do tego ?? Bo w 3D to sie jeszcze lapie ale Combustion 2 mam od jakis kilku tygodni i nie umiem sie odnalezc w tym programi :(