dizek Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witam chciałbym was poprosić o tutorial bądź cokolwiek aby otrzymać takie coś : D załózmy ze obiekt spada z gory odbija sie od plana i częsci rozstaja rozrzucone blisko siebie i zniszczonego obiektu na planie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Reaktorem sie pobaw, jest mnostwo tutoriali na youtubie, jak zaczac etc wpisz 3ds max reactor tutorial i poogladaj. Pierwsze na co bym wpadł to zeby podzielic ten obiekt na czesci ktore maja sie rozpasc, dal grawitacje i pogrzebal w ustawieniach reaktora. Ale znawca to ja nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 a ja polece particle flow (zadnego dzielenia recznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2010 a gdzie on sie znajduje w helpie nie widzialem zeby było pokazane gdzie on sie znajduje w programie prosze o pomoc xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2010 ok mam to teraz tylko nie umiem nałozyc materiału na to ; / a normalnie sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Material na particle flow? dawno sie juz tym ustrojstwem nie bawilem ale chyba jest taki operator jak static material itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2010 wiec tak zrobilem ten tutorial http://www.youtube.com/watch?v=dkWf9gtkhg0 i nie wiem w renderze nic nie ma ; p jak to wykorzystać wogole;d xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi