Napisano 9 Styczeń 201015 l Witam chciałbym was poprosić o tutorial bądź cokolwiek aby otrzymać takie coś : D załózmy ze obiekt spada z gory odbija sie od plana i częsci rozstaja rozrzucone blisko siebie i zniszczonego obiektu na planie
Napisano 9 Styczeń 201015 l Reaktorem sie pobaw, jest mnostwo tutoriali na youtubie, jak zaczac etc wpisz 3ds max reactor tutorial i poogladaj. Pierwsze na co bym wpadł to zeby podzielic ten obiekt na czesci ktore maja sie rozpasc, dal grawitacje i pogrzebal w ustawieniach reaktora. Ale znawca to ja nie jestem.
Napisano 9 Styczeń 201015 l Autor a gdzie on sie znajduje w helpie nie widzialem zeby było pokazane gdzie on sie znajduje w programie prosze o pomoc xd
Napisano 9 Styczeń 201015 l Autor ok mam to teraz tylko nie umiem nałozyc materiału na to ; / a normalnie sie nie da
Napisano 9 Styczeń 201015 l Material na particle flow? dawno sie juz tym ustrojstwem nie bawilem ale chyba jest taki operator jak static material itp.
Napisano 10 Styczeń 201015 l Autor wiec tak zrobilem ten tutorial http://www.youtube.com/watch?v=dkWf9gtkhg0 i nie wiem w renderze nic nie ma ; p jak to wykorzystać wogole;d xd