Raddeo Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Z całkowicie nie znanych mi powodów nie wyświetla mi się gizmo transforamcji (tj. te strzałki do przesuwania, obracania i skalowania). Od razu mówię, że w "Views" mam zaznaczone "Show Transform Gizmo". Nie pomogło nawet ponowne zainstalowanie programu. Jeśli ma to jakieś znaczenie używam 3ds max 9. Czy ktoś wie jak to naprawić? Z góry dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Setesh Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 A próbowałeś "x" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raddeo Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 Nie, ale faktycznie pomogło. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Nie lepiej poczytać faq niż reinstalować program? A jeszcze chyba wczoraj to samo pytanie się pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raddeo Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 Szukałem ale nigdzie nie znalazłem tego problemu. Moja wina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi