Napisano 16 Styczeń 201015 l Mam taki komentarz propozycję. Jak, któryś archanioł, albo sam Bóg tego forum wyrywa z tkanki jakiś wątek i zrzuca go w otchłań. To może niech chociaż da znać co było nie tak. My tu sobie proszę ja Ciebie siedzimy gadamy, nic się nie dzieje, no tak sobie siedzimy i gadamy, a tu nagle sruuuu (through) i nie ma wątku. Może to było już gdzieś poruszane i wytłumaczone to niech dobry człowiek podrzuci linka, bo nie mogłem wymyślić słów kluczowych do wyszukiwarki aby nie było bluźnierstw. z wyrazami szacunku zdeno
Napisano 16 Styczeń 201015 l Właśnie zrobiłem rozpoznanie o jaki wątek chodzi. No w zasadzie dziwie się, że tworzysz nowe wątki, zadałeś pytanie, dostałeś kilka odpowiedzi na swoje pytanie i powinien to być EOT. Natomiast później wątek chyba zupełnie rozminął się z tematem i rozpoczęł flame, było dużo złoszeń odnosnie watki, a na koniec pojawiła się prywatna dyskusja, która spokojnie może być kontynuowana choćby za pomocą PM. Edytowane 16 Styczeń 201015 l przez Adek
Napisano 16 Styczeń 201015 l Autor dzięki za informację po pierwsze trochę się dziwię, że rozminięcie z tematem czy inne flejmy są powodem kasacji skoro wątek powstał w dziale WOLNE DYSKUSJE. Choć może źle zinterpretowałem nazwę działu. Może wolne od POWOLNOŚĆ a nie wolne od słowa WOLNOŚĆ. po drugie moja wina moja bardzo wielka culpa, że prywatę z artkiem sobie zrobiliśmy na forum pożerając moc serwera. Mogliśmy się przenieść na gg czy inne konekty. po trzecie, nie mam nic przeciwko kasowaniu postów wątków czy profili. To Twoje/Wasze forum i robicie co chcecie a ja mogę się dopasować, albo gdzieś przenieść. Chodzi mi tylko i wyłącznie o informację za co spotkały mnie sankcje. Bo jak już się dostało w mordę to głupio tak nie wiedzieć za co. jeszcze raz dzięki za wyjaśnienie, nie zgadzam się z decyzją o wycięciu, ale rozumiem i szanuję prawa.