M4rcus Napisano 16 Styczeń 2010 Napisano 16 Styczeń 2010 Zainspirowany pewnym filmem, wpadłem na pomysł odtworzenia takie małego działka:) przy okazji przyda mi sie naped forum:p mesh i screeny z viewportu... model narazie w polowie (po kliknieciu na obrazek bedzie w wiekszej rozdzielczosci)
markus23 Napisano 16 Styczeń 2010 Napisano 16 Styczeń 2010 co to za film? fajnie będzie jak dojdzie komora z taśma i nabojami i taki plecak na plecy.
bbandi Napisano 16 Styczeń 2010 Napisano 16 Styczeń 2010 Wygląda raczej na jakie SF coś ala Serious_Sam:).
markus23 Napisano 16 Styczeń 2010 Napisano 16 Styczeń 2010 a podobał sie Ci sie ten film wogóle bo ja mysle , że oprócz modeli i samego cg nic szczególnego.
grizleyd Napisano 16 Styczeń 2010 Napisano 16 Styczeń 2010 a podobał sie Ci sie ten film wogóle bo ja mysle , że oprócz modeli i samego cg nic szczególnego. takie i moje zdanie , ale co to ma wspolnego ???
markus23 Napisano 17 Styczeń 2010 Napisano 17 Styczeń 2010 a tak tylko, nawiązanie do pukawki zdeczko porzez film bo jak wiadomo ktos przez to może wpaść na pomysł wymodelowania np. helikoptera z Avatara czy czegoś tam innego jak np. broń.
Rekomendowane odpowiedzi