Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

hej.mam taki problem.W material editor wczytuję sobie jakiś jpg np w moim przypadku drzewko. Widoczne jest ono na kuli z materiałami ale nie w postaci 1 rysunku tylko wielu wielu skopiowanych rysunków i jak wrzucam na plane to pojawia mi sie za dużo tych drzewek.chciałabym żeby pojawiał sie tylko 1 rysunek na kuli a nie tak dużo.nie wiem gdzie to zmienić.....;/l/;/;/moz ektoś wie...byłabym wdzięczna.ps. mam wersję maxa 2009,moż e to od tego zależy.....nie mam pojęcia.proszę o pomoc jakiegoś znawcę;-)

Edytowane przez cranberia_87

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 760
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Proszę o zapoznanie się regulaminem forum i odpowiednie nazwanie wątku. W przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.

Napisano

VS przeinstalowałem i dokopciłem DXy i nadal nie działa ! pomóż! z alternatywy nic nie "rozumię"

a tak na marginesie to ja rozumiem drobną złośliwość, ale napuszczać dzieciaka na reinstalkę ? no to już chyba zbyt grubo ;) nie jesteśmy na 4chan

Napisano
VS przeinstalowałem i dokopciłem DXy i nadal nie działa ! pomóż! z alternatywy nic nie "rozumię"

a tak na marginesie to ja rozumiem drobną złośliwość, ale napuszczać dzieciaka na reinstalkę ? no to już chyba zbyt grubo ;) nie jesteśmy na 4chan

dzieciaka???ok rozumiem że może wg Was zwracam się z błahostką i zawracam Wam głowę...ok zbijajcie się.nie zamierzam tutaj wywodów pisać tylko potrzebowałam pomocy.czy to tak wiele...jestem amatorką...ale chyba każdy z Was zaczynał od zera???czyż nie???po prostu musze na jutro coś zrobić w maxie a nie mam dostępu do nikogo kto mógłby mi dzisiaj pomóc dlatego zwróciłąm się do Was.oj nie ważne....miłego popołudnia mili panowie.ps ja Was nie obrażam....miło;/ już nic nie napiszę....papa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.