duke_leto_2 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 przeszukiwalem forum ale nie znalazlem odpowiedzi. nie wiem co zrobilem ale po osi x obiekty przesuwaja mi sie skokowo w scenie o 453.39cm. nie mam zadnych snapow wlaczonych. jak to naprawic zeby znowu obiekty w scenie przesuwaly sie plynnie? problem wystepuje tylko w widoku w perspektywie. restartowanie sceny nie pomaga. w nowych scenach wszystko dziala tak jak nalezy.. pozdrawiam, leto A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 czy nie masz przypadkiem tych obiektow baaaaardzo daleko od centrum sceny (0,0,0) ? Max traci dokladnosc wraz z oddalaniem od centrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duke_leto_2 Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 o niedokladnosci maxa wiem. ale to chyba co innego. tylko po osi x wystepuje ten problem i tylko w perspektywie. musialem przez pomylke cos wlaczyc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi