cR00T Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 (edytowane) Witam serdecznie ostatnio w celu samokształcenia pomyślałem sobie by zrobić krótką reklamę wymyślonej firmy z przyszłość produkującej motory. W filmiku chciałbym połączyć CG z materiałem wideo, poprzez doklejanie postaci z green screenu do scenerii CG a także na odwrót, CG doklejać do obrazu filmowego. Materiał filmowy będę kręcił 5d mark II mam nadzieję że wystarczy. Na chwile obecną skończyłem tworzyć motor 3d i zabieram się do robienia hali w której rozpocznie się reklama. http://vimeo.com/8930066 Animatyki zrobię dopiero po zrobieniu hali, wiem trochę w dziwnej kolejność:). Będę wdzięczny za każdą pomoc czy też komentarze. Pozdrawiam Edytowane 25 Styczeń 2010 przez cR00T
cR00T Napisano 25 Styczeń 2010 Autor Napisano 25 Styczeń 2010 zarys hali, trochę dodam szczegółów i teksturowanie, plus renderek samego motorku... pozdrawiam
ptaszek Napisano 26 Styczeń 2010 Napisano 26 Styczeń 2010 Hej. Lakier do wymiany. Pokaz czym oswietlasz? Panienka dobrze "siedzi" chociaz za mala. Co do konceptu - to da sie skrecic kolo? Powodzenia, chociaz z motyka na slonce lecisz :)
Rekomendowane odpowiedzi