Gość koogier Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Witam dopiero zaczynam zabawe z 3d i mam wielki problem renderowałem już pare scen ale tutaj całkiem nie wiem o co chodzi, a mianowicie: 1. Jak wchodze w Material Editor to zamiast kul mam czrne pola i nie widze swoich np. map bitowych ale po dodaniu na obiekt są widoczne. 2. Przy renderingu nic sie niewyswietla jest poprostu czarny obraz na scenie. 3. Jak chce dodac efekt z "Viedeo Post" i później go przez VP wyrenderowac wywala mi "error opening render". Jeszcze screen z programu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/06f6e04c5c2f620e.html uzywam 3ds max 2010, Pozdrawiam i z góry dzieki za pomoc Konrad :)!
mkeruj Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Co to za scena? Sam robiłeś czy skądś masz? Jaki silnik? Renderowałeś już na tym silniku? PZDR
Hynol Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 A scena jest na pewno zrobiona pod renderer którego używasz?
Gość koogier Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 (edytowane) Jest to moja scena zrobiona od samego poczatku przezemnie. Ale może to być problemem ze robiłem tą scene najpierw max'e 09 po czym zrobilem format zachowałem scene neidokończona ale teraz mam max'a 10 ? może to jest problem ale czy da się go jakos rozwiazać? Edytowane 23 Styczeń 2010 przez koogier
Rekomendowane odpowiedzi