Napisano 25 Styczeń 201015 l Witajcie, macie do czynienia z obywatelką która odpala 3ds może po raz... 10 w życiu. Potrzebuję wgrać Vray'a do 3D studio. mam osobny plik Vray. Niby zainstalowałam tak jak w wątku "przyklejony" ale nie wiem co dalej. Byc może już on jest zainstalowany. pytanie tylko gdzie to bedzie widoczne...W Render->Renderer mam tylko Scanline. Pomóżcie
Napisano 25 Styczeń 201015 l Jaka wersja vray`a ? Max w assign render wywala tylko scanline ? Jaki system ?
Napisano 25 Styczeń 201015 l Autor 3 ds max 7. Vray for 3dsmax R8 for x86 ver 1.5. RC2 System windows xp
Napisano 25 Styczeń 201015 l w assign render nic nie masz po kliknieciu w "choose renderer" ? sprawdz folder 3ds max-> plugins czy zostaly zainstalowane tam jakies pliki ktore mowily by cos o vray`u a najlepiej zrob screen`a czasami zle podana sciezka do 3ds`a robi takie problemy tzn vray instaluje sie tam gdzie nie powinien
Napisano 25 Styczeń 201015 l Autor wiesz co.. ja mysle ze dobrze sie zainstalowało bo w 3dsmax/plugins/ są pliki vraya. Mysle ze głównym problemem dla mnie jest w tej chwili znalezienie tego Assign Render. Gdzie to masz hcpiter?
Napisano 25 Styczeń 201015 l [edit] spoko Tutaj po kliknieciu na ten box, otwiera sie lista dostepnych rendererow