Napisano 26 Kwiecień 200420 l Witam, mam max6 i katre Voodoo3 2000 pewnie wielu sie teraz usmialo a innym moze sie lezka w oku zkrecila gdy przypomnieli sobie o starych obrych 3dfx :) ale nie w tym rzecz. Jak wielu wie na tej karcie nie da sie dzisiaj poszalec (chodzi tylko o max\'a), nie mam kasy na nowa karte nawet nedznych 150zl na uzywanego GeForca. Karta jest juz podkrecona. Gdzies, kiedys, widzialem taki programik (cos w rodzaju MAXtreme) tyle ze dla 3dfx. wlasnie teraz tego szukam tylko dla max6 ale nie moge znalezc ani tamtego ani nowego :( jesli ktos moglby mi pomoc to prosil bym o link ew. o wyslanie prosto na maila bo nie mam w domu netu. Jesli ktos tego uzywal to prosze o wrazenia (moze szkoda tego szukac). Z gory dzieki...
Napisano 28 Kwiecień 200420 l ja wiem jak przerobic twoja karte na Ati Radeon9800PRO, wystarczy dac takiemu jednemu gosciowi karte i 1200PLN i nastepnego dnia masz juz Ati :D greets
Napisano 5 Maj 200420 l napisał Quadysz ja wiem jak przerobic twoja karte na Ati Radeon9800PRO, wystarczy dac takiemu jednemu gosciowi karte i 1200PLN i nastepnego dnia masz juz Ati :D greets to był przyklad jakiej odpowiedzi nie nalezy udzielac......
Napisano 5 Maj 200420 l to prawda i jestem tego swiadom :), na pewno nie bede sie czul urazony gdy ta odpowiedz zostanie usunieta :) greets moze to pomoze :) ( jako rehabilitacja :) ) http://www.falconfly.de/tools.htm