Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jak niektórzy zapewne wiedzą od wczoraj dostępny jest nowy vray 1.2 dla posiadaczy Cinemy 4D.http://www.vrayforc4d.com/forum/showthread.php?t=6179 .Jest o tyle gorzej ,bo w wersji 1.1 był plik instalacyjny.Producenci tym razem znowu wyjechali z podmienianiem plików.Sory za irytacje, ale nawet jak zrobiłem wszystko,krok po kroku, jak jest w opisie to i tak nie jestem w stanie uruchomić plugina.

Posiadam Cineme 4D w wersji 10.506 ,Windowsa XP 32-bit.Rozkładam już ręce i poddaje się -.-'...

pzdr.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie brzmi dobrze to co piszesz. Mamy już ściągniętego Vraya 1.2, ale jako że w tej chwili pracujemy nad bardzo dużą animacją, nie instalujemy przezornie nowej wersji. Widze, że to dobra decyzja. Może nowy Vray nie lubi się z C4D ver 10.5 ? My mamy stanowiska na C4D R11 i jak tylko odpalimy nową wersję dam znać co i jak. Poszukaj na oryginalnym forum, może jest tam info o tego typu problemach ?

Ładne rendery interiorów wysmażyłeś w testowych.

Napisano

Witam serdecznie. Jestem tutaj nowym użytkownikiem, ale odwiedzam różne fora, ostatnio szczególnie związane z V-Ray'em. Gdzie się nie pojawię znajdują się podobne problemy, a mianowicie z instalacją vray'a. Ja co prawda od niedawna próbuję się wkręcić w ten silnik, aczkolwiek mam obecnie ogromny problem z jego instalacją. Mam pytanie, czy może ktoś podesłać jakiś link do vray 1.2 for c4d demo, a byłoby jeszcze bosko, gdyby ktoś wiedział jak to cudo jeszcze odpalić :) Tak apropo's pracuję w c4d r 11. Pozdrawiam i z góry dziękuję

Napisano

...zapomniałem dodać, że mam tu na myśli nieszczęsną windę w dodatku :/