Kruku Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Witam, temat długawy ale chciałem żeby kompletnie oddawał problem. W treści to trochę rozwinę. Przesiadam się z 3ds 9 na 3ds 2010. Pierwszą rzeczą która mnie ciągle irytuje jest szybkie przemieszczanie się między aktywnymi oknami. Zawsze pracuje na jednym powiększonym oknie i tylko przemieszczam się skrótami (F,P,L..) na istniejące gdzie mam zapamiętaną pozycje. Jednak w 2010 to działa inaczej, jest tworzona po naciśnięciu skrótu nowa pozycja ;/, czy jest sposób żeby to ustawić jak w 3ds 9 ? Mam nadzieję że rozumiecie mój problem ;p, po prostu jestem przyzwyczajony do używania skrótów Btw SteeringWheel i ViewCube XD po co to zostało dodane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 (edytowane) znam ten bol, mnie tez to wkurza strasznie, cale szczescie jeszcze pracuje na 2009 :D apropos pytania: mozesz sobie zmienic skroty klawiszowe z top view left view etc na active viewport 1,2,3,4 jezeli chcesz zachowac funkcjonalnosc t,p, l, f ale to nie bedzie dzialac tak samo. Te numery oznaczaja kolejno okienka w layoutach, jak sie zastanowic to po przyzwyczajeniu powinno sie fajnie w ten sposob pracowac ( w sensie 't'p'l'f' jak dawniej a kolejne okienka pod innym iskrotami) greets Edytowane 27 Styczeń 2010 przez Quadysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi