Napisano 27 Styczeń 201015 l Witam, temat długawy ale chciałem żeby kompletnie oddawał problem. W treści to trochę rozwinę. Przesiadam się z 3ds 9 na 3ds 2010. Pierwszą rzeczą która mnie ciągle irytuje jest szybkie przemieszczanie się między aktywnymi oknami. Zawsze pracuje na jednym powiększonym oknie i tylko przemieszczam się skrótami (F,P,L..) na istniejące gdzie mam zapamiętaną pozycje. Jednak w 2010 to działa inaczej, jest tworzona po naciśnięciu skrótu nowa pozycja ;/, czy jest sposób żeby to ustawić jak w 3ds 9 ? Mam nadzieję że rozumiecie mój problem ;p, po prostu jestem przyzwyczajony do używania skrótów Btw SteeringWheel i ViewCube XD po co to zostało dodane?
Napisano 27 Styczeń 201015 l znam ten bol, mnie tez to wkurza strasznie, cale szczescie jeszcze pracuje na 2009 :D apropos pytania: mozesz sobie zmienic skroty klawiszowe z top view left view etc na active viewport 1,2,3,4 jezeli chcesz zachowac funkcjonalnosc t,p, l, f ale to nie bedzie dzialac tak samo. Te numery oznaczaja kolejno okienka w layoutach, jak sie zastanowic to po przyzwyczajeniu powinno sie fajnie w ten sposob pracowac ( w sensie 't'p'l'f' jak dawniej a kolejne okienka pod innym iskrotami) greets Edytowane 27 Styczeń 201015 l przez Quadysz