Elfe Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Hej, Mam małą zagwostkę. jak modeluję to w 3ds mam jakby "zawieszający się obraz" zamieszczam screena uwaga: http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=69604&stc=1&d=1264614897 spojrzcie na chełm kościoła. Rendering tak samo wychodzi... czego mi brakuje!? Elfe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Modyfikatora Normals - opcja flip, albo tego samego zaznaczonego w modyfikatorze Lathe jeżeli go używasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elfe Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 hej, to nie daje rady... z resztą nie tylko obrotowe z Modifierem Lathe tak się robią... "ścina" się też często najprostszy prostopadłościan... Hynolu help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elfe Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 ok.... szacunek... poszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Hynol uważaj ! to dziewczyna !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi