Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam! Mam pytanie, czy ma ktoś jakieś rozeznanie na temat "Śląskiej Wyższej Szkoły Informatyczno-Medycznej" w Chorzowie na kierunku Grafiika. Czy ktoś tam studiuje/studiował, czy jest to szkoła w której można się nauczyć czegoś czy to takie cięcię w chu** ? :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 979
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

"Wyższa Szkoła Informatyczno-medyczna". Brzmi zachęcająco, można połączyć 2 pasje w jedno: zabawy w doktora i pisanie skryptów, a do tego jeszcze tworząc grafikę. Jak w renesansie normalnie, da vinci też malował, składał machiny i badał anatomię.

taki oftopic trochę, ale i tak nikt tu nie pisał ...

Napisano

czad :D niech admin to przeniesie do działy rzeczy zabawne rzeczy interesujące ;)

taki żarcik ;) ciesze się Siwy, że powróciłeś do avatarowych źródeł.

Napisano

ja tam studiowałem ale bardzo krótko. nie mam dobrego zdania o tej uczelni. gdy tam studiowałem (2007) pracowałem już zawodowo w branży grafiki i ta szkoła nie była w stanie nauczyc mnie już niczego

Napisano

akurat tak się złozyło że wtedy pracowałem razem z jednym wykładowcą grafiki ( w tej firmie co ja on pracował na pół etatu)

Napisano
akurat tak się złozyło że wtedy pracowałem razem z jednym wykładowcą grafiki ( w tej firmie co ja on pracował na pół etatu)

hahaha :D cóż to jest standard polskiego szkolnictwa :D