|ales| Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 Witam! Chociaz zalozylem kiedys tutaj watek "moje wizualizacje" to jednak nie moge go odnalezc:/ tak wiec wrzucam w nowy watek. Taka prosta wizka zrobiona po to aby sie was zapytac co pozmieniac czego unikac a co dawac, ogolnie bede wdzieczny za jakies rady co do vray'a i 3ds max. Staram sie dorownac masterom vraya z tego forum:) (a co pomarzyc nie wolno?) Po dodadniu wyostrzenia troche szum sie wydostal - wiec to jest moja pierwsza prosba : jak uniknac szumu (nie chodzi mi o podbijanie sempli w materialach ale bardziej o swiatlo: vray lights+store with irradiance map) Pozdro
hcpiter Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 Witam! Chociaz zalozylem kiedys tutaj watek "moje wizualizacje" to jednak nie moge go odnalezc:/ tak wiec wrzucam w nowy watek. Pozdro Proszę, odnalazłem go bez problemu :) http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=65386 Pozdrawiam
|ales| Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Napisano 30 Styczeń 2010 Dzieki, szukalem w search ale nie wyszlo wiec nie wiem jak to znalazles. Tak czy siak niech juz ten zostanie.
Rekomendowane odpowiedzi