Gość T3mpl4R Napisano 7 Styczeń 2003 Napisano 7 Styczeń 2003 Powiedzcie mi jak renderowac grafike z 3d maxa.Bo nie umniem.Poprostu che zobaczyc co zrobilem.:P
Yano Napisano 8 Styczeń 2003 Napisano 8 Styczeń 2003 no i jeszcze mozna: menu Rendering/render. otworzy ci sie okno do ustawień i znowu guzik \"render\" :) -ale... to już wyższa szkoła jazdy! hehe:D
saygon Napisano 8 Styczeń 2003 Napisano 8 Styczeń 2003 no i ostatecznie to masz jeszcze w render->video post-> render
darrow Napisano 8 Styczeń 2003 Napisano 8 Styczeń 2003 ja dasz Render przez menu (nie przez f9) bedziesz mial okno z ustawieniami renderowania, przyjrzyj sie mu uwaznie - mozesz tam wybrac czy renderujesz animacje czy statyczny obraz oraz m.in.rozmiar obrazu po renderowaniu Darrow
darrow Napisano 8 Styczeń 2003 Napisano 8 Styczeń 2003 ja dasz Render przez menu (nie przez f9) bedziesz mial okno z ustawieniami renderowania, przyjrzyj sie mu uwaznie - mozesz tam wybrac czy renderujesz animacje czy statyczny obraz oraz m.in.rozmiar obrazu po renderowaniu Darrow
Alcor Napisano 8 Styczeń 2003 Napisano 8 Styczeń 2003 no wiesz saygon? tak od razu do VP :o ? ja do tego doszedlem w kilka miesiecy po F9! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
keiichi_morisato Napisano 16 Styczeń 2003 Napisano 16 Styczeń 2003 O i zapomnielismy dodac ze mozna jeszcze renderowac przez programiczki typu brazil itp :P
Rekomendowane odpowiedzi