m@szyn Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 jestem początkującym użytkownikem 3d max-a i niewiem jak sie nakłada swoje tekstury :/ mam wersje \"6.0\" pomożecie ? niewiem czy mam te tekstury gdzieś wklejić do odpowiedniego folderu czy co ?:/ POMÓZCIE ! ! ! :(
VGT Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 tutaj o tym cos wspomniano http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9613 Powodzenia. PS. Niezależnie od prostoty pytania staraj się precyzować zawartość postu w temacie - to ułatwia zadanie moderatorom i pomaga w przeszukiwaniu forum innym użytkownikom.
m@szyn Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Napisano 27 Kwiecień 2004 ale w tym diffuse nie ma moich tekstur ... otwiera mi się \"Material/ Map Browser ... noi ich nie ma :/ czyli muszę te swoje tekstury dac do jakiegoś folderu ? a no własnie .... ja te tekstur mam zapisane w JPG czy w takim formacie może być zapisane ?:/
leander Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 Sprobuj jeszcze raz wczytac sie w podpowiedz Pablo: http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9613
m@szyn Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Napisano 27 Kwiecień 2004 to już wiem ale tam niema tekstur jakich bym chciał mieć ! :(
VGT Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 upraszczając tamten opis: po wejściu do material editor bedziesz miał pole diffuse a obok niego pole z kolorem. jeszcze bardziej w prawo będzie mały kwadracik. Jak w niego klknisz, to pojawi sie lista map, jakie mozna w ten slot włożyć. Jeśli wybierzesz \'bitmap\' - pojawi się standardowe okienko windowsowskie, które już powinieneś znać i sobie poradzisz. Powodzenia
m@szyn Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Napisano 27 Kwiecień 2004 no w końcu ... dzięki :P zamknijmy ten temat :D
Rekomendowane odpowiedzi