Napisano 27 Kwiecień 200420 l \"COŚ\" mnie wzieło znów na 2D. To ja zrobiłęm więc nie spodziewajcię się czegoś ciekawego. Mogę powiedzieć tylko jedno nie zależnie czy to co tworzę ma postać: dzwięku, obrazu czy ruchu za tym wszystkim stoją jakieś uczucia i emocję (najczęściej są to wszelakie mezalianse skrajności). O tym powiem tylko, że został wystrugany przy pomocy pakietu Corela. ps.Jak się podoba wam mój nowy avatar ?
Napisano 27 Kwiecień 200420 l niezla psychodelka, przez ile lat trzeba cpac zeby miec takie schizy ????? Pracke naprawde po mnie pojechala, musialem sie niezle wpatrzyc zeby ja ogarnac, grats. Avatar: jezeli to cos pokroju tej pracki to jeszcze go nie rozkminilem, :D
Napisano 27 Kwiecień 200420 l Autor 5 lat środka, który kiedyś się nazywał ZSE(RR) a od tego roku jest nowa jeszczę bardziej niszcząca mózg wersja o nazwie ZSEiL. NIE POLECAM NIKOMU ! DZIĘKI ! Lepszej opini chyba nie mogłem sobię wymarzyć :D ps. co do avatara to ja też go jeszczę nie rozkminiłem mam nadzieję, że ktoś mi pomożę ;D