Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej,

Przymierzam sie do wymiany komponentów. do wydania mam około 1500 zł. Myślę o wymianie procka, płyty głównej, karty grafiki no i jakaś kość ram też bedzie konieczna. Oczywiście wszystko pod kątem tworzenia 3d (i 2d oczywiście:-) ). Możecie mi doradzić?

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 848
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bartek 2500+ & cooler (ok400zl) (chyba ze sie szarpniesz na bartka mobile 2500+, kreci sie bez problemow do ponad 2,5ghz ze standardowego 1,8!!!-polecam, ok 450zl)

mobo na nforce2-np asus7n8x (ok350zl) lub epox rda3 (ok300zl)

512 ddr 400 (400zl)

gf4ti4200 (@quadro700xgl) ok 450-500 zeta w sklepach inetowych

Napisano

nalepiej poszukac takiego bartka co po zmianie fsb na 200Mhz dziala jako 3200+ (choc z tego co mi sie wydaje to 3200+ ma inny mnoznik), a z mobilem to jest roznie, wszedzie ponoc sa dostepne ale (zaznaczam ponoc) jest to wersja 1,65v a nie 1,45(chyba) jak to mielo byc w mobilu...

teraz ramy poszly w gore wiec ddr400 za 400 to ciezko bedzie dostac cos dobrego...

greets

Napisano

no cholerne pamiatki poszly do gory, fakt :(

ale i tak np. u nas we wrocku mozna jeszcze dostac kingstony 512 mb 400 za mniej wiecej 430 zeta (chociaz nie wiem czy to nie blad w cenniku...) no name\'y za 400 sie spkojnie gdzies jeszcze lapnie

Napisano

u nas w p-niu w niektorych cennikach sa stare ceny, jak chcialem kupic to nie bylo, a jak juz byly to po innych cenach :( te kingstony - 430 to nawet tanio :) fajnie macie tam we wrocku

Napisano

dirty dobrze prawi. Mam dokladnie taki sprzet jaki podal i tez mialem 1500 i jestem w 7 niebie