Napisano 28 Kwiecień 200420 l mam taki problem zrobie sobie postac i zanimuje ja ,ale jak zrobie ubranie to jak to ubranie \"przyczepic do postaci\" zeby przy animacji ruszalo sie tak smao jak postac tzn rusze reka to i ubranie sie ruszy?? czy przyczepic ubranie tez do bipeda??
Napisano 29 Kwiecień 200420 l reactor cloth sim cloth cloth fx (stitch) - najlepszy ale ma cene ustosunkowaną do możliwości :(
Napisano 2 Maj 200420 l Poszukaj na www.max3d.pl w dziale tut do sima jest napewno :) Jest tam tez w dziale pluginy sim cloth a przynajmniej byl
Napisano 2 Maj 200420 l Autor Pytanie: jak odinstalowac simclotha z maxa?? bo mam maxa 6 a zainstalowanego sim clotha do maxa 4 i 5 ktory pod max 6 nie chodzi ,drugie pytanko czy ten plugin simcloth z max3d.pl chodzi opd maxem 6??
Napisano 5 Maj 200420 l Jeśli masz reactora to możesz go używać do animacji ciuchów. A jesli masz helpa w maxie to tam jest reactor w tutarialach świetnie wytłumaczony... Jak usunąć simclotha? Musisz wiedzieć jakie pliki wchądzą w skład tego pluga i je wywalic... albo mozesz wyłączyć SImclotha, żeby się nie ładował w czasie startu maxa...
Napisano 20 Maj 200420 l napisał Kamil Ciechanowicz OKej juz mam simclotha do maxa 6 i wszystko piknie chodzi :-) skad sciagnales simclotha co maxa 6? na oficjalnej stronce jest tylko do 5 :/
Napisano 27 Maj 200420 l Autor skad to juz nie pamietam za bardzo ale wiem ze byl chyba tam jakis plik do piatki z fixem do maxa 6 podaj adres mailowy to ci wysle fixa na maila